26 Ekim, 2011

Butik Tarifler - Ev Yapımı Hindistan Cevizli Koko

Pastahanelerde satılan hindistan cevizli koko' yu evde denemek ister misiniz? Hem böylece kurabiye yada pastalarda kullandığınız yumurta sarısından kalan yumurta aklarını da değerlendirmiş olursunuz. Ama sakın siz benim kadar fırında bırakmayın yoksa resimlerden de anlaşılacağı üzere üzerleri fazla kızarıyor. Sık sık kontrol edin sanırım 25-30 dak yeterli olabilir... Ayrıca hepsini karıştırmak yerine (ben bu tarifi çizdikten sonra keşfettiğim için aşağıdaki resimde yok ama) önce yumurta akını ve şekeri çırpıp sonra diğer malzemeleri eklerseniz sonuç daha iyi olacak.. Sevgiler.. Afiyet Olsun

feride







Hiç yorum yok: