26 Ağustos, 2011

Eve dağılan kurabiye kokusundan parfüm kokusuna geçiyorum. Yeterrrrr .)

Hep mutfak hep kurabiye nereye kadar. Biraz güzellik,kozmetik, makyaj ve bakım gibi konulara değinmek istiyorum. Bakımlı olmak bir amaç değil bir araç olmalı. (bu sözü de şimdi uydurdum  ama çok anlamlı oldu .)) Mesela markete giderken bile şık, saçlarına özen gösteren, dudağına parlatıcısını süren, parfümünü sıkan bayanlara hayranım. Bende genelde iş çıkışı market alışverişimi yaptığım halde bazen evde bir şey eksik olunca en kötü aynaya bakmadan saçımı toplayıp ev eşofmanımı çıkartıp dışarı eşofmanımı giyerim. Ama bu durumdan mutsuz da değilim. Salaşlığın verdiği rahatlığın yerini bakımlı olmanın verdiği mutlulukla değiştirmek için biraz daha aynayla vakit geçirip manikür uzmanı kızlarla daha samimi olmam gerecek. Zira bu arkadaşların sohbetleri çok tatlı oluyor bütün hayatınızı anlatasınız geliyor.  Neyse konu bu değil.. Veee bütün bunlar nerden mi çıktı? Şu günlerde kozmatik blogları dikkatimi çekiyor. Ama özellikle tavsiye edebileceğim vizyonunu beğendiğim Vespa Girl Make Up. Kuzenim diye demiyorum hani böyle illa tek marka takıntınız yoksa, yeni makyaj ve kişisel bakım ürünleri ile daha pek çok konuda samimi fikirlerini sizde seveceksiniz.. .)












22 Ağustos, 2011

Mutfak' ta neler moda? Kitchen Aid Stand Mixer

Bu kitchen aid firmasına sinir oluyorum. Aynı ürünü amerikada yarı fiyatına sattıkları yetmiyormuş gibi birde her rengini getirmiyorlar. Amerikadan getirtmekte olmuyor çünkü voltaj farkından dolayı cihaz bozuluyormuş :( Şimdi tek derdimiz bu olsun tabi..  Ama hayır hiç bir şey mutfakta tezgah üstünde duran pembe bir kitchen aid kadar mutlu edemez pastacı ruhları :) Bu mikserler bir çift şık ayakkabıdan daha çok cezbeder  eğer işin içine girerseniz..  İşte burada kitchen aid'in sitesi ve gerçek fiyatları. Ve burdada esse'de satılan extra pahalı silver kitchen aid. 















18 Ağustos, 2011

Mutfak' ta neler moda? İtati Mutfak Önlükleri

İtalyan malı olan bu mutfak önlükleri şu an Morhipo'da indirimli satılıyor.  Markanın orjinal sitesi ve çok orjinal modelleri  burda. İlk bakışta kandırıkçı ve şakacı olabilirler ama ciddi bir misafiriniz gelmeden önce muhakkak çıkarmanız gerekecek :)